Totul se intampla in direct, pe pagina de socializare a comunei. Porcul e parlit cu paie, masat cu sare si spalat bine. Abia apoi intra in mainile gospodinelor.

- Ce-i mai bun decat soriciul? Nu e voie sa spunem. Cum a iesit, domnule? Va rog frumos sa gustati. E fraged? Ca macelarul.

E bun.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Oamenii dintr-un sat au fost șocați când au văzut că un munte de gunoaie le bloca singurul drum de acces în localitate- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Dupa testul soriciului, bietului porc i se face si pomana. La ceaun, pe foc iute, si musai langa o mamaliguta cu muraturi in saramura,

-Altfel e tocana cu muzica asa, doamna.  

Si e abia inceputul, anunta, mandru, primarul. Tot ce a ramas din sacrificarea porcului de azi va fi savurat de localnici la sarbatorile comunei, din luna decembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si