Close sidebar
Close sidebar

Grabiti spre nenorocire! Un motociclist si un sofer se izbesc brutal la semafor, in Suceava

Graba a intrerupt, brutal, drumul spre casa al unui motociclist, dar si pe-al unui sofer! S-au nimerit amandoi in aceeasi intesectie din Suceava, iar impactul - surprins de camerele de supraveghere - e unul socant!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nenorocirea se deruleaza rapid! Motociclistul incetineste, la semafor, dar nu ingheata la culoarea rosie!

Se face verde si tasneste ca un glont in intersectie! E clipa in care graba de care da dovada si inconstienta altuia il transforma in victima!

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Ca sa intelegem ce s-a intamplat, priviti cele doua semafoare! Cu un pas inaintea tuturor, motociclistul forteaza, nerabadator, culoarea verde! Pleaca in siguranta de la stop si ar fi apucat sa faca stanga daca un sofer incostient nu trecea- sfidator- pe rosu!

Motociclistul zboara in aer 10 metri! Ca dupa o cascadorie esuata, vehiculul sau continua sa mearga in paralel cu masina care l-a izbit! Socati, martorii reactioneaza!

Impactul a fost nimicitor, dar motociclistul nu si-a pierdut cunostinta! A fost transportat in stare grava la spital, iar soferul, la audieri.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI