Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Grădina Botanică din București a revenit la viață

În Grădina Botanică din București se regăsesc peste 2.500 de specii de plante. Cei care vor dori să viziteze grădina vor putea veni în fiecare zi între orele 08:00 și 20:00.

Redactia Stirile Kanal D,

Grădina Botanică din București a revenit la viață

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În lipsa unei excursii, cei care își doresc să aibă parte de o experiență inedită vor putea merge la Grădina Botanică din București, acolo unde vor fi întâmpinați de diferite tipuri de flori.

Citește și: VIDEO| Un urangutan de la o grădină zoologică din Vietnam a fost filmat în timp ce fuma. După câteva fumuri, stinge țigara ca un fumător înrăit

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, se află la Grădina Botanică din București și ne aduce mai multe informații:

”Este greu să spunem care sunt cele mai spectaculoase plante pentru că toate arată într-un mare fel, dar mai multe informații despre tot ce vedem aici o să aflăm de la doamna Eugenia Niță.

Cu ce flori vă mândriți în această perioadă?”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Peonia fruticosa, bujori arborescenți, atracția de la Grădina Botanică

Eugenia Niță, inginer horticultor: ”În momentul acesta foarte spectaculoși sunt bujorii arborescenți, peonia fruticosa. Sunt foarte mari ca talie față de ceilalți, florile sunt foarte mari și așa cum se poate observa au un colorit destul de divers: flori roșii, flori roz, albe, nuanțe de lavandă.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: ”Ce mai pot vizita oamenii care vin aici, în Grădina Botanică?”

Eugenia Niță, inginer horticultor: ”Grădina are 11 hectare și jumătate, sigur că se găsesc lucruri atrăgătoare inclusiv, chiar dacă acum nu se observă lângă noi, lacul cu pod, o zonă foarte drăguță unde sunt arbori speciali.”

Care este programul de vizită la Grădina Botanică din București

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: ”Ce plante inedite vor putea vedea oamenii?”

Eugenia Niță, inginer horticultor: ”Avem o specie de viburnum, cel cu floare albă, pe lângă faptul că sunt frumoși au și un parfum deosebit. Imediat lângă se află două specii de arțar, acel palmatum, cu frunzele foarte decupate.”

Așadar, cei care vor dori să viziteze Grădina Botanică din București vor putea veni în fiecare zi între orele 08:00 și 20:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI