Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Suntem în serele Grădinii Botanice din Cluj-Napoca, aici unde aerul se simte cel mai bine. În acest loc puteți admira plante care cresc pe toate continentele lumii. Sera Palmierilor, aici unde ne aflăm, este alcătuită din două compartimente pline cu plante specifice zonelor calde, de altfel, este și foarte cald aici. Temperatura constantă variază între 19 și 25 de grade, iar umiditatea în aer este de 45-60%.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Complexul Grădinii Botanice cuprinde șase sere, dar la fel de spectaculoase sunt și sectoarele exterioare. Din această săptămână, programul de vizitare a fost prelungit și poate fi vizitată între orele 09:00 și 20:00. Programul serelor începe de la ora 09:00 și ultima intrare este la ora 17:00. Biletele costă 15 lei pentru adulți și 7 lei pentru cei mici.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si