In patru ani, familia Tudorache a reusit sa transforme terasa blocului intr-un mic parc. Au inceput cu cateva plante, iar acum continua sa investeasca in gradina de la bloc.

„Aici la mine e mai curat, mai putin praf ca-n alte parti. E aerul mai curat seara dupa ce ud florile, când e o zi caniculara se simte racoare, este aproape ca la tara”, a povestit Angela Tudorache, pentru Digi24, care spune ca e locul in care se linisteste dupa o zi intreaga de munca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Cand ajungi aici esti in cu totul alta lume. Cu stupoare am constatat ca strainii au mult mai mare grija de coltul de verdeata din jurul casei sau chiar din casa decat noi. Sunt tari intr-adevar sarace unde comuniunea cu natura este vitala. Bani nu au. Le da Doamne Doamne pamânt fertil, au aruncat doua seminte, la anul manânca de acolo. Si atunci respecta natura, n-o taie, n-o distrug. Noi asta facem, ne taiem oxigenul si plantam betoane. Ar trebui sa facem si invers”, a povestit ea.

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si