Grădină pe verticală. Inovație în România: Cum să ai o grădină pe verticală?! Sfaturi utile de la cel mai bun cultivator de legume pe verticală. Imagini uluitoare dintr-o „altfel de grădină”. „Ar fi o soluție pentru toți cei care au balcoane îndreptate spre Sud sau spre Est, chiar și spre Vest, să-și umbrească balconul. Să folosească spațiul de deasupra balconului în mod util și pe deasupra să nu alerge după o roșie în miezul nopții, la market.”

a transmis cultivatorul de legume pe verticală.

grădină pe verticală

Inovație în România: Cum să ai o grădină pe verticală

grădină pe verticală

Grădină pe verticală. Invenția inedită i-a dat pe spate pe cei care doresc să îmbine utilul cu plăcutul. Grădinile verticale sunt un concept nou în domeniul grădinăritului din România. Ele reprezintă de fapt, panouri înverzite, cu plante dintre cele mai diverse, dispuse pe verticală, pe un perete, pe un gard sau un panou decorativ.

grădină pe verticală

Grădină pe verticală. Această idee de grădină verticală îi aparține lui Patrick Blanc. Botanistul francez este persoana care a amenajat pentru prima dată astfel de grădini. Tot el a dat denumirea de „pereți vegetali”. Grădinile amenajate de Blanc pot fi văzute în muzee, hoteluri, clădiri comerciale sau de birouri din Paris, Madrid, Istanbul, Kuala Lumpur și alte mari orașe ale lumii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

grădină pe verticală

Grădină pe verticală. Cultivatorul de legume pe verticală îi învață pe români cum să-și planteze legume sau fructe, într-un spațiu restrâns, la bloc.

Tot mai mulți oameni aleg să-și amenajeze grădini verticale în locuințele și curțile particulare. Aceste grădini sunt foarte practice, dar aduc și un plus de valoare din punct de vedere estetic.

Grădină pe verticală. Citeste si: Cele mai rare și scumpe cărți de joc din lume

Grădină pe verticală. Citeste si: OMS arată cu degetul spre zona unde se află România. "Nu am ieşit încă la lumină"

Grădină pe verticală. Citeste si: Două focare de coronavirus descoperite la Spitalul din Ploiești. Internările au fost sistate

grădină pe verticală

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Grădină pe verticală. Conform specialiștilor, tipurile de grădini verticale amenajate, într-un spațiu restrâns, pot fi: grădini verticale artificiale sau naturale; grădini verticale cu plante exotice sau grădini cu plante endemice; grădini verticale de interior sau de exterior.

Grădină pe verticală. Citeste si: Românii din Italia, în pericol! Se schimbă legea din cauza COVID-19

Grădină pe verticală. Cultivatorii grădinilor verticale recomandă ca oamenii să aleagă plante tinere pentru a le planta.

Ele au puterea să se dezvolte repede și armonios, așa că sunt cele mai potrivite pentru o astfel de grădina. Totodată, poți folosi atât la interior, cât și la exterior plante aromatice pentru grădina verticală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si