Close sidebar
Close sidebar

Gradina unica din Romania, care aduna mii de arbori adusi din toate colturile lumii. Ai fost aici?

E incredibil sentimentul care te incearca atunci cand pasesti pe aleile unei gradini unice in Romania. Parcul Dendrologic de la Simeria aduna laolalta mii de arbori, adusi din toate colturile lumii. George Mihai si Cosmin Ciobanu va intreaba ca in fiecare vineri- Ati fost aici?

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Arboretumul Simeria este recunoscut atat pe plan national, cat si pe plan international ca unul dintre cele mai mari arboretumuri  si una dintre cele mai mari colectii de plante exotice.

Vorbim de aproape 2400 de specii diferite in Arboretumul Simeria, una dintre cele mai mari colectii existente si de asemenea vorbim de arbori deosebit de rari.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Locul acesta este ales special de fotografii care va trec pragul si pentru ca arata foarte salbatic, adica ati intervenit foarte putin in ce insemna amenajarea initiala si totodata, nu stiu, exprima asa, poate un pic de romantism, poate…

Vezi mai jos materialul integral.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI