Inspectorul scolar general a trimis o echipa la gradinita dn comuna Verguleasa pentru a verifica ce se intampla aici, dup ace mai multi parintii au acuzat-o pe educatoare ca nu e atenta si ca ii lasa pe copii sa se loveasca intre ei.

“Este vorba despre o mamica ce a reclamat ca o educatoare nu-i supravegheaza foarte atent, iar copii se bat intre ei. Am trimis, astazi, o echipa formata din inspectorul de zona si inspectorul de la invatamantul prescolar sa verifice.

Noi facem o cercetare prealabila a prezumatelor abateri, iar eventuala sanctiune va veni din partea scolii”, a declarat Inspectorul scolar general al ISJ Olt, Adrian Barbulete, potrivit gazetanoua.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mama unui baietel de 4 ani a declarat ca micutul a ajuns batut acasa de doua ori, intr-o singura saptamana.

"Ochiul negru de doua zile... astazi l-a luat muscat de spate!!!! E gradinita sau sala de tortura???? Avem educatoare sau sefa de trib??? In ce hal mai rau de atat sa ajunga un copil sa fie maltratat de alti copii la gradinita unde ar trebui sa avem o educatoare si nu o incapabila preocupata tot timpul de laudele narcisiste gen cat a costat-o treanta de pe ea sau sosonii din picioare!!! Concluzia mea: sa stea la telefon, dar acasa la ea, o sa fac tot ce imi sta in putere sa nu mai fie dansa sefa de

trib!!!!”, spune Tania Vierescu, mamica baietelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si