Close sidebar
Close sidebar

Gratiela Gavrilescu, propusa de ALDE ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin

Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin, au declarat pentru News.ro surse din partid.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia a fost luata in sedinta BPC in care s-a decis si retragerea sprijinului politic lui Daniel Constantin.

Conform sursei citate, in functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, ALDE il propune pe Viorel Ilie, liderul senatorilor ALDE.

Liderii ALDE, reuniti duminica dupa-amiaza in sedinta Biroului Politic Central, au decis, cu majoritate de voturi, retragerea sprijinului politic vicepremierului Daniel Constantin, copresedinte al formatiunii, au declarat pentru News.ro surse din partid.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La ora transmiterii acestei stiri, sedinta BPC este in curs de desfasurare.

La sedinta este prezent si Daniel Constantin.

Conform surselor citate, decizia de a-i retrage sprijinul politic acestuia a fost luata cu majoritate de voturi, in timp ce majoritatea sustinatorilor lui Daniel Constantin s-au abtinut de la vot.

Retragerea sprijinului politic inseamna plecarea din Guvern a lui Constantin, prin demisie sau demitere.


Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI