Close sidebar
Close sidebar

Grațiela și Odeh s-au despărțit: „I-am oferit tot ce a avut nevoie”

Grațiela, fostă concurentă în Casa Iubirii și cea care a format o relație cu Odeh, face primele mărturisiri după ce s-a despărțit de acesta. Care a fost motivul rupturii celor doi?

Laura Macovei,

Grațiela și Odeh s-au despărțit: „I-am oferit tot ce a avut nevoie”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Grațiela, fostă concurentă în Casa iubirii, a povestit ce se întâmplă acum în viața ei, dar și adevărul despre relația cu Odeh. Invitată în emisiunea Culisele Iubirii, prezentată de Bianca Comănici, tânăra a vorbit despre planurile pe care le are, menționând că ar vrea o carieră în televiziune.

Citeste si: ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic”. Sorin din Casa Iubirii îi oferă libertate Kingăi

Grațiela a declarat că în acest moment povestea de dragoste pe care o are cu Odeh nu mai este la fel ca înainte, ba chiar „scârțâie”, potrivit acesteia. Cei doi nu s-au mai văzut de două săptămâni, iar tânăra se gândește la o despărțire.

„S-au întâmplat multe lucruri între noi”

Grațiela a dezvăluit motivul real pentru care s-a rupt lanțul de iubire.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

La început totul a fost roz, am fost în vacanță, ne-am plimbat, dar acum s-au cam stricat lucrurile. Nu mai este cum era la început. De vreo două săptămâni nu prea am mai vorbit, nu ne-am mai văzut, a fost totul ca și cum nu am mai fi într-o relație.

Putem să spunem că suntem despărțiți, acum vorbim foarte puțin. S-au întâmplat multe lucruri între noi, o să povestesc pe viitor, nu vreau să vorbesc acum despre asta. Sentimentele nu au cum să dispară atât de repede, mai ales că s-a spus și primul te iubesc”, a mărturisit Grațiela.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI