Gratioasele inaripate si-au gasit adapost pe lacul inghetat. Penajul des le tine de cald doar lebedelor adulte, nu si puilor inca neobisnuiti cu frigul. Ca sa ajute micile inaripate sa treaca peste iarna, angajatii Gradinii Botanice le-au adus hrana.

Citeste si: Spectacol rar al naturii! Ce a apărut pe un râu i-a uimit pe locuitori- VIDEO

Lebedele au nevoie de un aport serios de vitamine. Chiar daca prezenta lor i-a surprins pe locuitorii de zona, specialistii spun ca n-avem de-a face cu un fenomen rar. Gratioasele zburatoare s-au obisnuit sa nu mai migreze si raman peste iarna intr-un loc in care se simt in siguranta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

MADALIN SERBAN- director complexul muzeal Galati: Sunt vioaie, nu am observat ca sufera, interventia omului ar trebui sa fie minimala ca sa nu le obisnuim cu prezenta omului.

Citeste si: ÎNGRIJORĂTOR! Ministrul Sănătății, despre decesele din cauza virusului gripal: "Suntem la un pas de EPIDEMIE"

Lebedele ierneaza pe lac fiindca se simt la adapost de vulpi- cei mai de temut inamici ai inaripatelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si