Cei care au implinit anul acesta 18 ani sunt invitati la o excursie inedita prin mai multe tari. Comisia Europeana a lansat un nou program DiscoverEU.

Pentru inscriere, e necesar ca ei sa ajunga la varsta majoratului pana la 31 decembrie 2018. Cererile se depun online pe site-ul oficial si dupa sunt evaluate de un comitet are loc selectia. Calatoria va avea lor anul viitor intre 15 aprilie- 31 octombrie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Principalul mijloc de calatorie va fi cu trenul. In unele tari, tinerii vor putea lua autobuzul sau feribotul cu acelasi tichet de calatorie.

Anul trecut pentru cele 15000 de bilete au aplicat peste 100.000 de tineri din Europa, din care 3 000 de aplicatii au fost din Romania. Pentru aceasta editie a programului vor fi alocate peste 450 de tichete pentru tinerii din tara noastra. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si