Nenorocirea s-a produs pe drumul european E85, în apropierea localității Oreavul, din județul Buzău. Din primele cercetări se pare că autoturismul, condus de un bărbat de 41 de ani, care circula dinspre Râmnicu Sărat către Buzău a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață într-o ambulanță privată. Autospeciala s-a izbit de o altă mașină în Tulcea

Impactul a fost atât de violent încât autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar salvatorii sosiți la fața locului au reușit cu greu să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Georgiana Radu, comandat grup de intervenție ISU Buzău: „Ajunși la fața locului, s-a constatat un accident între un un autoturism și autoutilitare. În urma accidentului au rezultat 3 victime, 2 dintre acestea au necesitat descarcerare, iar una s-a autoevacuat. S-a acționat pentru descarcerarea celor 2 victime și s-au asigurat măsuri PSI.”

Conducătorul auto și-a pierdut viața

Însă pentru șoferul aflat la volanul autoturismului, un bărbat din Buzău, salvatorii nu au mai putut face nimic.

Cosmin Cireșaru, inspector principal Poliția Rutieră Buzău: „Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului, cât și rănirea celor 2 persoane aflate în autoutilitară.”

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 27 de ani din Dâmbovița, alături de pasagerul lui, în vârstă de 28 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Buzău. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si