Close sidebar
Close sidebar

Grav accident in Braila, soldat cu decesul unei femei. Sotul si copiii ei de un an si patru ani sunt grav raniti

Un grav accident de circulatie, soldat cu decesul unei femei si cu ranirea grava a celor doi copii ai ei in varsta de patru, respectiv un an, precum si a sotului acesteia, s-a produs joi dimineata pe DE 585 Braila - Slobozia, informeaza News.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila Laura Dan, accidentul s a produs la iesirea din localitatea Insuratei catre Baraganul.

Din primele informatii, rezulta ca este vorba despre o familie din Republica Moldova.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In urma accidentului, o femeie a murit, iar cei doi copii au fost grav raniti, cel de un an fiind inca supus operatiunilor de resuscitare la fata locului.

Sotul femeii este grav ranit si a fost preuat de o ambulanta SMURD, fiind transportat la spital.

Traficul nu este blocat, masina fiind in afara soselei, insa se desfasoara ingreunat din cauza cercetarilor facute de politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI