Close sidebar
Close sidebar

Grav accident în Galați. Cinci persoane, inclusiv un copil de 10 ani, rănite

Cinci persoane, între care şi un copil de 10 ani, au fost rănite marţi în urma unui accident grav produs pe D.N. 24D, între localităţile Scânteieşti şi Cuca, în judeţul Galaţi.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele date furnizate de Poliţia Galaţi, o femeie, de 50 de ani, care conducea autoturismul dinspre Galaţi către Cuca, a pierdut controlul direcţiei, din motive necunoscute încă, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar.

În urma incidentului, 5 persoane au fost rănite: 3 din primul autoturism, printre care şi femeia aflată la volan, alte 2, printre care şi un minor de 10 ani, din cel de-al doilea autoturism.

Citeste si: Adina Alberts, despre educația sexuală în școli: „Nu trebuie să uităm de bolile cu transmitere sexuală”

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

La faţa locului acţionează echipaje de la SMURD, ISU, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Rutieră Galaţi.

A fost trimis şi elicopterul SMURD.

Una dintre victime, rănită grav, dar în stare stabilă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi este dusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Citeste si: Discuție la Cotroceni pe tema stării de alertă. Klaus Iohannis face anunțul

Rezultatul testării alcoolscopice este negativ pentru ambii conducători auto. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI