Close sidebar
Close sidebar

Grav accident la Galati! O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite! Vinovat e un sofer austriac!

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident produs, vineri seara, in judetul Galati, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Evenimentul rutier a fost provocat de un sofer austriac, care a depasit intr-o curba fara vizibilitate si a lovit o alta masina. ISU Galati a activat Planul Rosu de Interventie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Galati, vineri seara, un cetatean austriac, care conducea un autoturism in localitatea Berheci, dinspre Barlad catre Tecuci, a facut o depasire, intr-o curba fara vizibilitate si incalcand linia continua. Masina sa s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar.

In urma impactului, a murit soferul celei de-a doua masini, iar alte sapte persoane au fost ranite, trei dintre acestea aflandu-se in autoturismul care a provocat accidentul, inclusiv soferul, si patru din a doua masina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cei sapte raniti au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale, patru cu ambulante de la Serviciul de Ambulanta Judetean si trei cu ambulante SMURD, arata Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Galati a activat Planul Rosu de Interventie, intrucat primele informatii indicau ca in accident au fost implicate trei autoturisme si mai multe persoane, dintre care cel putin una incarcerata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI