Patru persoane și-au pierdut viața

Tragedia s-a petrecut marți seara pe A99 în apropiere de Munchen, în Germania. Doi români și alte două persoane au decedat în urma impactului.
Vinovat de tragedie se face românul care a intrat pe contrasens în Germania și s-a izbit de un autoturism care cicula pe banda din mijloc a autostrăzii.
Poliția a fost alertată că un șofer conduce pe contrasens în direcția Salzburg la ora 22:00, însă cursa s-a încheiat abrupt când mașina a intrat frontal într-un alt vehicul.

Citeste si: Gestul șocant al unor tineri în tramvaiul plin de călători, în plină pandemie

Citeste si: Localități lipite de București, în pericol de carantină. Decizia ar putea fi luată azi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului dintre mașina condusă de român și un Audi, patru persoane au murit.

Românul de 32 de ani și un pasager, tot român, de 50 de ani se aflau în Volkswagen, în timp ce două persoane de naționalitate germană se aflau în Audi în momentul în care șoferul român conducea inexplicabil pe banda din mijloc a autostrăzii, conform Merkur.de.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferii nu consumaseră alcool sau substanțe interzise.

Mai multe elicoptere și ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului, fiind nevoie de descarcerare pentru scoatere celor patru morți din fiarele contorsionate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si