Close sidebar
Close sidebar

Grecia anunță că va începe vaccinarea cu serul anti-COVID Johnson & Johnson

Autoritățile sanitare din Grecia au transmis că vor începe vaccinarea populației cu serul la Johnson & Johnson de pe 5 mai, imunizarea se va face cu o singură doză de vaccin, au anunţat autorităţile din Grecia.

Alina Raducu,

Grecia anunță că va începe vaccinarea cu serul anti-COVID Johnson & Johnson [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu o zi, Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) și-a arătat sprijinul pentru utilizarea vaccinului produs de Johnson & Johnson, relatează The Guardian.

Grecia a anunțat că va începe să imunizeze populația cu vaccinul împotriva COVID-19 de la Johnson & Johnson

"Aşteptăm decizii de la CDC şi FDA vineri şi apoi de la comitetul nostru naţional pentru vaccinare în următoarele zile. Vaccinările vor începe pe 5 mai", a declarat Marios Themistocleous, coordonatorul vaccinărilor.

Grecia anunță că va începe vaccinarea cu serul anti-COVID Johnson& Johnson [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce a făcut Vlad Voiculescu în cele 3 luni și jumătate de mandat la Ministerul Sănătății. Iohannis: Decizia de schimbare a fost una corectă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Grecia anunța că va începe imnunizarea populației cu vaccinul Johnson & Jhonson luni, înainte de o eventuală apariţie a îngrijorărilor privind raportările unor forme rare coagulare a sângelui din cauza vaccinului. Însă, după un timp a anunțat că va aştepta până la aprobarea Agenţiei Europene a Medicamentului înainte de a face următorul pas în vederea vaccinării.

Totodată, EMA preciza că a găsit legături posibile între cheaguri de sânge foarte rare şi vaccin și a continuat să recomande vaccinul pentru imunizarea populației, specificând că beneficiile sunt mai mari decât riscurile.

Agenţia a examinat opt cazuri grave de tromboze în SUA, care a vaccinat mai mult de 7 milioane de persoane cu acest ser.

Citeste si: UE nu va mai achiziționa încă 300 de milioane de doze suplimentare de vaccin AstraZeneca şi Johnson&Johnson

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI