Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat din cauza arsurilor, dupa ce alt barbat in varsta de 63 de ani a murit cu o zi inainte.

Peste 20 de persoane sunt spitalizate in continuare, dintre care mai multe se afla in stare critica.

Patru conducatori- inclusiv ministrul Protectiei Cetatenilor, conducatorii pompierilor si politiei- au fost demisi din functii dupa drama.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Guvernul a pus in discutie constructiile ilegale in padurea de pini de la Mati, ridicate in urma cu zeci de ani, dar si erori operationale in acea zi.

Numeroase victime au fost surprinse de flacari in timp ce se aflau in ambuteiaje, incercand sa fuga din sat. Altele s-au inecat, dupa ce s-au refugiat pe mare si au ramas ore fara sa fie salvate.

Rude ale celor doua victime au deschis procese cu privire la neglijenta si punere in pericol a vietii celuilalt, iar alte proceduri sunt de asteptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si