Fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, a fost arestat, în cursul zilei de marți, în Franța, alături de alte 40 de persoane care sunt suspectate că ar avea legături cu o sectă internațională acuzată de mai multe abuzuri, sub pretextul practicării de yoga.

Românul Gregorian Bivolaru este acuzat de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional care răpea oameni, potrivit Liberation.

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța

Bărbatul a fost ridicat din locuința sa dintr-o suburbie a Parisului, în Val-de-Marne.

Autoritățile franceze au demarat o operațiune de amploare și au avut loc descinderi, simultan, în mai multe orașe franceze precum Paris, Seine-et-Marne, Val-deMarne și Alpes-Maritimes.

În total, 41 de persoane au fost arestate.

Citește și: 14 turiste au fost agresate sexual de un discipol al lui Gregorian Bivolaru. Ororile s-ar fi petrecut in tabara de yoga de pe o insula din Thailanda

gregorian bivolaru arestat in franta

Gregorian Bivolaru a fost arestat, marți, în Franța, sub acuzația de viol, răpire și trafic de persoane.

[Sursa foto: Digi24]

Cum acționa Bivolaru? În momentul reținerii au fost descoperite mai multe femei sechestrate

Gregorian Bivolaru folosea rețeaua sa internațională de Yoga, Atman Yoga, pentru a racola tinerele femei pe care ulterior le îndoctrina, le sechestra și apoi le exploata sexual.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 71 de ani își sechestra adeptele zile întregi în mai multe locuințe din suburbiile Parisului, acestea fiind „femei cu care își satisfăcea apetitul sexual”, potrivit RFI.

În momentul în care a fost reținut, el ținea sechestrate 26 de femei, iar condițiile erau „de izolare și igienă precare”. 

Primele sesizări în legătură cu infracțiunile comise de bărbat au fost făcute în vara anului 2022, de către 12 foști adepți ai săi, la instituția care gestionează abaterile confesionale din Franța.

Ulterior, ancheta a fost reluată de Oficiul Central pentru Combaterea Violenței Împotriva Persoanelor (OCRVP), mai ales prin intermediul Celulei sale de asistență și intervenție în materie de abateri confesionale.

gregorian bivolaru fondatorul MISA

Gregorian Bivolaru a petrecut 4 ani în închisoare în România, fiind condamnat în anul 2013 pentru acte sexuale cu un minor.

[Sursa foto: Liberation]

Gregorian Bivolaru are un istoric întunecat

În vara acestui an, parchetul din Paris a declanșat o anchetă penală, după ce mai multe plângeri au fost depuse împotriva lui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Guru Bivolaru, fondatorul MISA (Mișcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut), devenită ulterior Atman Yoga, a fost condamnat în anul 2013, în România, la 6 ani de închisoare pentru întreținerea relațiilor sexuale cu un minor. Acesta a fost ulterior eliberat condiționat în 2017.

Citește și: VIDEO- Yoga alături de flamingo, o nouă terapie. Iată cum arată!

Bărbatul era căutat și de autoritățile finlandeze care l-au dat în urmărire și solicitau arestarea sa într-un dosar în care era acuzat, de foști cursanți și apropiați, de abuzuri sexuale și trafic de persoane.

În plus, el figura pe lista „most wanted” a INTERPOL. Atman Yoga este o grupare tantrică prezentă în 31 de țări, iar „liderul spiritual” este chiar Gregorian Bivolaru.

Asociația funcționează, în Franța, prin intermediul organizației Yoga Intégral, cu filiale la Paris, Nisa și Poitiers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si