Au trecut 3 zile de când dentista din Brăila a fost găsită fără viață în propriul cabinet, însă oamenii legii nu au reușit nici până în momentul de față să găsească piste care să îi conducă către criminal.

Anchetatorii se confruntă cu mai multe piedici, printre care se numără lipsa camerelor de luat vederi din cabinet și a alarmelor, dar și o serie de scenarii suprapuse. Până în acest moment, telefonul victimei, care ar fi putut reprezenta o pistă cheie în rezolvarea cazului, este de negăsit.

În umbra piedicilor pe care anchetatorii le-au întâmpinat încă de la începutul anchetei, un fost șef de la IPJ Brăila și-a expus punctul de vedere, considerând că oamenii legii au făcut încă de la început greșeli capitale, care i-au îndepărtat de soluționarea cazului care, în momentul de față, are o mulțime de necunoscute.

În lipsa indiciilor care să îi conducă către rezolvarea cazului, procurorii se află în dilemă și se întorc iar și iar la locul crimei în speranța că vor reuși să descopere indicii omise până în acest moment. S-a reluat de 3 ori ancheta la cabinetul doctoriței, însă s-ar părea că în continuare sunt departe de a descoperi identitatea criminalului.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Salma Hayek a postat pe Instagram 18 fotografii cu ea în costum de baie, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „La mulți ani mie!”- antena3.ro

„Eu cred cu tărie că este vorba de o crimă cu premeditare, nicidecum despre un jaf. Având în vedere că s-a reluat cercetarea la fața locului de 3 ori, este o problemă. Asta înseamnă că fie probele au fost contaminate de prima oară, fie nu s-a găsit nimic sau, fiind acest blocaj total, se tot încearcă recercetarea, poate, poate apare ceva. Din punctul meu de vedere, s-a greșit la fața locului de prima oară, nu cred că speța era foarte grea.

A 'transpirat' informația că telefonul a dispărut și s-au dus în cap cu ancheta. Asta cred eu. Și acum toți se învârt în jurul cozii și se întrebă: 'Ce mai facem?!' Dar merg în orb, nu pe ceva clar”, a declarat Cătălin Chivu, fost inspector șef al IPJ Brăila.

Citește și: Criminalul din Vaslui, declarații halucinante! Ce a spus după ce a băgat mortul în geamantan

Criminalul doctoriței din Brăila este de negăsit

Cătălin Chivu, fost inspector șef al IPJ Brăila, consideră că probele au fost compromise încă de la prima înfățișare a oamenilor legii la locul faptei și că, cel mai probabil, telefonul victimei, cea mai vânată probă de anchetatori, „se află undeva pe fundul Dunării”.

„Telefonul poate să îți ofere informații despre locația celui care îl are, despre mesajele pe care le-ai primit sau le-ai trimis, despre numere de telefon care au fost apelate sau pe care le-ai apelat și multe alte informații. Probabil că, la această oră, și este doar o supoziție, telefonul se află undeva pe fundul Dunării”, mai spune Cătălin Chivu.

La locul crimei, anchetatorii au descoperit geanta doctoriței și portofelul, care era gol, semn că ucigașul și-a fi dorit să inducă impresia oamenilor legii că ar fi vorba despre un furt, și nicidecum despre răzbunare. 

Citeste si: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”- kfetele.ro

Citeste si: 5 motive pentru care cartea Oppenheimer de Kai Bird și Martin J. Sherwin te va surprinde și te va captiva- radioimpuls.ro

Citeste si: Crima care a șocat Marea Britanie: cinci copii de 12 și 14 ani au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani- antena3.ro

„În clipa în care comiți un omor nu iei banii din portofel și îl lași acolo, în condițiile în care acea clinică avea bunuri de mare valoare acolo, de zeci de mii de euro, ceea ce mă conduce la ideea că nu este vorba despre un jaf, ci doar despre o încercare a autorului de a-i trimite pe o pistă falsă pe anchetatori. Este singura clinică stomatologică din Brăila care nu are camere de luat vederi. De ce a făcut acest lucru?! Nu putem să știm. Trebuie să ținem cont și ca victima a făcut și cursuri de arme și și-a achiziționat și o armă cu bile. A avut, așadar, pistol cu bile. De ce?! Iarăși trebuie să răspundă anchetatorii la această întrebare", a mai spus Cătălin Chivu, conform Digi24.

Citește și: Detaliul terifiant descoperit la necropsia dentistei din Brăila, ucise în propriul cabinet! Marina a fost torturată cu sânge rece


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si