Andrew Tate și Greta Thunberg și-au împărțit reciproc replici ironice prin postările lor de pe Twitter. Cei doi au stârnit valuri de reacții din partea internauților.

De unde a pornit disputa?

Disputa celor doi a început miercuri, când Andrew Tate i s-a adresat activistei de mediu suedeze, printr-o postare pe Twitter, că are 33 de mașini și că abia este la început cu colecția sa.

Thunberg i-a răspuns la replică și a cerut ca Tate să îi trimită un mesaj privat pe adresa de email: [email protected].

Ulterior, Tate a făcut un videoclip pentru Twitter, în care cerea să i se aducă pizza, și cutiile să nu fie reciclate.

Conform unor surse, pe filmare s-a putut observa că pizza este comandată de la un restaurant românesc, motiv pentru care autorităților li s-a confirmat faptul că frații Tate sunt în România. Imediat, procurorii DIICOT  au început perchezițiile la domiciliul lor. 

Greta Thunberg nu a rămas indiferentă la situația fraților Tate și a postat, din nou, un mesaj pe Twitter, adresat acestora: „this is what happens when you don’t recycle your pizza boxes” (asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de la pizza). Valul de reacții din partea internauților nu a întârziat să apară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Șeful clubului de motocicliști Hell's Angels București, Marius Lazăr a fost prins de poliție. Era dat în urmărire internațională

De ce sunt acuzați frații milionari Tristan și „Cobra” Tate din Voluntari

Perchezițiile se fac în dosarul care vizează infracțiunile de constituire de grup infracțional organizat și viol, iar cei doi urmează sa fie ridicați și duși la audieri la DIICOT, potrivit unor surse judiciare citate de presa.  

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans.

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede.

Citește și:  Pentru ce fapte era căutat interlopul român din SUA, prins la București

Cine sunt Tristan și Andrew Tate

Tristan și Andrew Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România.

Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing și fost iubit al Biancăi Drăgușanu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În septembrie 2018, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a despărțit de Tristan Tate, spunând că și-au promis să nu se atace în public.

Citește și: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si