Greva de la metroul bucureştean programată pentru miercuri este anulată de instanţă. Tribunalul Bucureşti a decis în această dimineaţă că Unitatea Sindicatul Liber Metrou nu a respectat legea dialogului social şi astfel greva a fost declarată ilegală.

Comunicatul Metrorex:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în data de 15.11.2018.
Potrivit instanţei, Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social. Instanţa "constată nelegalitatea declarării şi declanşării grevei de avertisment in data de 15.11.2018, între orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA". Conducerea Metrorex îşi manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social şi face apel la angajaţii săi să ia în considerare că asigurarea transportului călătorilor la timp şi în siguranţă este prioritară."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si