”Noi am terminat proiectul de buget, avem tot ce inseamna avize. Mai este nevoie de un aviz, cel al CSAT. Am avut o discutie astazi, mai pe dupa-amiaza, cu domnul presedinte Iohannis. Am sperat la un parcurs cum a fost cel de anul trecut când pe 9 decembrie (2015- n. red.) proiectul bugetuluia fost adoptat si trimis la Guvern, iar pe 10 decembrie a fost dat avizul CSAT”, a anuntat Sorin Grindeanu.

El a aratat ca acest lucru nu mai este posibil astfel ca bugetul de stat va fi adoptat de catre Executiv marti, intr-o sedinta ce va fi convocat imediat dupa incheierea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va incepe marti, de la 12.30. ”Am informat conducerile Camerelor Parlamentului ca, imediat dupa sedinta CSAT. vom avea sedinta de Guvern pentru aprobarea bugetului”, a precizat primul-ministru.

In cadrul sedintei de Guvern care tocmai a inceput, membrii cabinetului vor dezbate punctele de pe ordinea de zi anuntata, mai putin proiectul bugetului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit, vineri dupa-amiaza, la Secretariatul CSAT, a anuntat Administratia prezidentiala.

”In acest sens, Presedintele României, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru marti, 31 ianuarie a.c., ora 12:30, in vederea analizarii proiectului de buget”, precizeaza sursa citata.

Guvernul fusese convocat in sedinta la ora 13.00

pentru aprobarea proiectului bugetului de stat pe 2017. Sedinta a inceput cu patru ore si jumatate intârziere. Surse oficiale declarau anterior pentru News.ro ca Executivul asteapta garantia presedintelui ca bugetul va primi aviz pozitiv in CSAT.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si