"Sa stiti ca nu-mi place aceasta atitudine si va spun cat se poate de direct: sunt membru PSD de peste 20 de ani si eu consider ca toate lucrurile trebuie discutate in interior. Nu e doar parerea mea ci si a altor colegi. Toate aceste luari de pozitie a fostului presedinte Victor Ponta si poate a altora trebuie spuse in interior si asa e normal", a declarat premierul Sorin Grindeanu, solicitat sa comenteze relatia dintre Dragnea si Ponta.

Grindeanu a pus ca nu a mai vorbit cu fostul lider al PSD de aproape o  luna si nu stie motivele pentru care face anumite afirmatii in spatiul public.

"Eu m-am intalnit ultima oara acum o luna jumate, recent nu am mai avut discutii cu Victor Ponta. Nu am mai vorbit cam de o luna. E fost presedinte al partidului, e membru PSD dar nu o sa-mi ocup timpul azi cu a raspunde doar despre Victor Ponta", a afirmat premierul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Referitor la ultima discutie pe care a avut-o cu actualul sef al PSD, Liviu Dragnea, Grindeanu a afirmat: "Am reusit sa vorbesc, ieri am vorbit la telefon mai pe seara.

O sa ne vedem zilele urmatoare".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si