Close sidebar
Close sidebar

Grindeanu, despre declaratiile recente ale lui Ponta: Nu-mi place aceasta atitudine. Nu am mai vorbit de o luna

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca nu ii place "atitudinea" lui Victor Ponta, facand referire la afirmatiile pe care fostul premier le face in spatiul public, si ca toate problemele ar trebui rezolvate in interiorul partidului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sa stiti ca nu-mi place aceasta atitudine si va spun cat se poate de direct: sunt membru PSD de peste 20 de ani si eu consider ca toate lucrurile trebuie discutate in interior. Nu e doar parerea mea ci si a altor colegi. Toate aceste luari de pozitie a fostului presedinte Victor Ponta si poate a altora trebuie spuse in interior si asa e normal", a declarat premierul Sorin Grindeanu, solicitat sa comenteze relatia dintre Dragnea si Ponta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Grindeanu a pus ca nu a mai vorbit cu fostul lider al PSD de aproape o  luna si nu stie motivele pentru care face anumite afirmatii in spatiul public.

"Eu m-am intalnit ultima oara acum o luna jumate, recent nu am mai avut discutii cu Victor Ponta. Nu am mai vorbit cam de o luna. E fost presedinte al partidului, e membru PSD dar nu o sa-mi ocup timpul azi cu a raspunde doar despre Victor Ponta", a afirmat premierul.

Referitor la ultima discutie pe care a avut-o cu actualul sef al PSD, Liviu Dragnea, Grindeanu a afirmat: "Am reusit sa vorbesc, ieri am vorbit la telefon mai pe seara. O sa ne vedem zilele urmatoare".
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI