Vijelii atat de puternice, incat tranforma stalpii de inalta tensiune intr-un ghem de fiare.

Voronet, judetul Suceava, la o zi dupa ce un fir de apa, umflat pana la dimensiuni infricosatoare, a facut prapad. Locuitorii isi numara pagubele si isi cauta vecina disparuta. Pe sarmana batrana, viitura a smuls-o cu tot cu casa.

13 ani, femeia a muncit printre straini. S-a intors cu sufletul impacat acasa, convinsa ca sa-si faca un rost, dar nemiloasele ape i-au spulberat toata truda, intr-o clipa.

Oamenii vorbesc despre un tsunami coborat din munti. Nu e de mirare ca valul urias a spulberat totul in cale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Masinile arata ca in cele mai cumplite accidente, iar una dintre ele a fost aproape in totalitate ingropata in pietris.

In Sanandrei s-a petrecut un fenomen straniu, nemaivazut in tara. Grindina, de dimensiunea unei mingi de tenis, avea o forma bizara. Cand a inceput sa cada peste case, se auzea ca si cum cineva ar fi aruncat cu pietre.

"Acum, spuneti-mi si mie. De Rusalii, in ambele zile au venit. Ceva semn e. Eu asa cred.  Cat era de mare grindina? Cat pumnul. si era in coluturi. In colturi, ceva ce n-am mai vazut".

„De cand ma stiu eu n-am vazut asa ceva. Ce aveti in congelator? Bolovanul de la Dumnezeu. Ia sa-l vedem. L-ati pastrat? L-am pastrat, cum sa nu. E cat pumnul de mare.

A fost mai mare”.

Obisnuiti-va cu astfel de fenomene, este avertismentul dur al meteorologilor. In zilele ce urmeaza, canicula va fi stapana, iar dupa ea, vor veni, din nou, furtunile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si