Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Grindină de mărimea unui ou într-o comună din județul Bacău

S-au dezlănțuit furtunile în mai multe zone din țară. În comuna Zemeș din județul Bacău a dat cu grindină de mărimea unui ou, iar la Satu Mare un trăsnet este cauza probabilă a unui incendiu produs la un service auto.

Redactia Stirile Kanal D,

Grindină de mărimea unui ou într-o comună din județul Bacău

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Un incendiu a izbucnit aseară, la un service auto aflat vizavi de Piața de Vechituri din Satu Mare. Mai multe explozii ar fi avut loc în partea din spate a clădirii, din cauza unor butelii, apoi flăcările s-au extins și au fost întreținute de faptul că la etajul superior al clădirii erau depozitate anvelope.

Pompierii s-au luptat ore întregi cu vâlvătaia pornită, cel mai probabil, de la un trăznet. La ora 2 noapte, salvatorii încă erau la fața locului.

Ovidiu Leuca, ISU Satu Mare: „Intervenim pentru stingerea unui incendiu, unde sunt depozitate aceste materiale.”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Furtunile s-au dezlănțuit de altfel în mai multe zone din țară. La Zemeș, în județul Bacău, a plouat cu grindină de mărimea unui ou. 

Și în Transilvania a plouat cu găleata, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate și a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru a extrage apa din locuințele oamenilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI