Close sidebar
Close sidebar

Gripa face din nou victime in Romania! Numarul persoanelor decedate a ajuns la 45!

Alte cinci noi decese din cauza gripei au fost confirmate miercuri, numarul deceselor provocate de virusul gripal ajungand astfel la 45. Patru dintre pacienti sunt din judetele Caras-Severin si Suceava.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), toate cele cinci persoane care au murit din cauza gripei sunt femei.

Astfel, este vorba despre o femeie in varsta de 78 de ani din judetul Suceava, care avea si alte afectiuni si in cazul careia a fost confirmat virusul gripal B, despre o femeie de 61 de ani, tot din Suceava, confirmata cu virus gripal tip A si care, de asemenea, avea si alte afectiuni, o femeie de 73 de ani din Caras-Severin, confirmata cu virus gripal tip B, care avea si ea conditii medicale preexistente si o femeie de 54 de ani, tot din Caras-Severin, confirmata cu virus gripal tip A. Tot din cauza gripei a murit si o femeie de 57 de ani din judetul Satu Mare, confirmata cu virus gripal tip B.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Niciuna dintre paciente nu era vaccinata antigripal.

Numarul deceselor inregistrate in aceasta iarna din cauza gripei a ajuns la 45.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI