Close sidebar
Close sidebar

Gripa mai face încă o victimă. Numărul deceselor a ajuns la 29

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), citat de Agerpres.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultima persoană care a murit din cauza gripei este un bărbat de 62 de ani din judeţul Bihor, confirmat cu virus gripal tip A.

Bărbatul avea condiţii medicale preexistente şi nu fusese vaccinat antigripal. Gripa nu se tratează cu antibiotice, avertizează medicii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, medic primar boli infecţioase: „Avem medicaţia specifică împotriva episodului gripal, medicatia antivirală şi nu antibiotice. Gripa nu se tratează cu antibiotice. În schimb medicamente antivirale specifice au un efect şi pot să limiteze evoluţie nefavorabilă cu o singură condiție- să fie administrate devreme.

Adică să avem un diagnostic precoce”, conform Antena 3.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI