Mai multi martori au povestit cum o masina BMW care mergea cu viteza pe DN6, Lugoj- Caransebes, a derapat pe griblura de pe o portiune de drum aflat in lucru, dupa ce a facut mai multe depasiri periculoase. La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a rostogolit de cel putin zece ori pe sosea si pe campul pe care a ajuns.

Tanarul care era

la volanul masinii, in varsta de 30 de ani, a murit pe loc dupa ce a fost aruncat prin luneta masinii, din cauza impactului extrem de violent pe care autoturismul il avea cu drumul pe care se rostogolea. Echipajul de pe salvarea care a sosit la fata locului nu a mai putut sa faca nimic pentru tanarul sofer.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului au venit si colegi de serviciu ai soferului, care l-au identificat si au spus ca acesta se afla in drum spre serviciu.

S-a deschis o ancheta in acest caz, iar masina, complet distrusa, a fost scoasa cu echipamente speciale de pe campul pe care ajunsese.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si