UPDATE: CNAIR anunță, sâmbătă, restricții pe trei porțiuni de pe autostrada A1, între Sibiu și Sebeș.

„În urma degradărilor apărute pe partea carosabilă am fost nevoiți să restricționăm circulația pe prima bandă și banda de urgență în zona Apoldu, pe ambele sensuri. Restricție asemănătoare a fost introdusă și pe o porțiune de 500 de metri pe Viaductul Aciliu, pe sensul Sebeş – Sibiu”, a

transmis CNAIR,

Compania a precizat că pe cele trei porţiuni circulația se desfăşoară pe banda doi.

„Vă rugăm să circulați cu prudenţă pe aceste tronsoane şi respectați semnalizarea temporară”, au mai transmis oficialii CNAIR.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, în dreptul localității Sălişte, județul Sibiu, din cauza unei gropi apărute în carosabil.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Mașini luate de ape la Chișinău. Apa a ajuns până la parbriz

UPDATE: Mai mulți șoferi au reclamat faptul că și-au avariat mașinile înainte ca zona să fie semnalizată.

Șoferii sunt extrem de revoltați

„8 mașini, pană pe aceeaşi groapă”, a scris pe Facebook un șofer din Maramureş, carea precizat că patru dintre mașini au avut pană pe câte două roți.

Citește si: Numărul șoferilor prinși drogați la volan l-a depășit pe cel al conducătorilor auto beți. Ce spune Poliția Română

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale Autostrăzii A1 Sibiu- Deva, între kilometrii 272+500 de metri- 273, în zona loc. Sălişte, jud. Sibiu, pe sensul de mers Deva către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până în data de 05.09.2022, zona fiind semnalizată corespunzător.

Citește si: VIDEO- Accident la raliul de la Târgu Cărbunești. Pilotul a scăpat mașina de sub control

„Reduceți viteza de deplasare în zona lucrărilor, asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers și semnalizați din timp această intenție, acordând multă atenție manevrelor efectuate”, au mai transmis polițiștii.

Citește si: Cătălin Cazacu, Paula Chirilă și Romică Țociu, victimele unui accident rutier în capitală. În ce stare se află vedetele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si