UPDATE- Imagini de pe camerele de supraveghere!

Vezi ce au făcut tinerii înainte de a vandaliza vila.

 

Tinerii au fost identificați și sunt așteptați să se prezinte la audieri

În cursul zilei de marți, 4 ianuarie, tinerii sunt așteptați la Secția 14 de Poliție din Capitală pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate în noaptea de Revelion. 

Petrecăreții au postat pe Instagram inclusiv o poză cu întreg grupul, chiar în fața vilei pe care au vandalizat-o. În imagine se poate observa cum unul dintre băieți ține în mână o macetă, confirmându-se astfel descrierea făcută de proprietarul vilei. 

Citeste si: VIDEO| O vilă a fost devastată de mai mulți tineri în noaptea de Revelion :„Au fost 20-30… Aveau săbii, macete”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion/Poliția i-a identificat

Ei sunt tinerii care au vandalizat o vilă în noaptea de Revelion 

Vila a fost închiriată printr-un intermediar

Totodată, de menționat este și faptul că petrecăreții s-au înțeles la telefon cu proprietarul, care i-a înmânat cheia unui intermediar. Poliția Capitalei a transmis că păgubitului i-a fost așadar greu să precizeze datele de contact ale tinerilor implicați, neștiind cu exactitate nici numărul persoanelor care au participat la petrecerea de Anul Nou în vila care i-a fost distrusă.

Din nefericire pentru proprietar, acesta nu avea asigurare pentru vila care i-a fost vandalizată. Potrivit acestuia, pagubele se ridică la suma de aproximativ 20-30 de mii de euro.

Citeste si: Distrugătorii de vile, vânați de poliție

Mai mult decât atât, tinerii care au distrus totul până dimineața au organizat o adevărată petrecere underground: cu droguri, băutură și arme. 

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, reacție neașteptată după ce a văzut poze cu cadavrele din vila de pe Moara de Vânt! Dezvăluiri despre victima marocană, Youssef Ajniyah: „Rula în permanență 10.000 de euro”

Aceștia au vândut inclusiv bilete pentru intrare la petrecerea organizată de ei. Cei care doreau să facă Revelionul alături de ei trebuia să plătească o sumă de 80 RON, potrivit Observator .  

VIDEO- Declarațiile proprietarului+ imagini din vila distrusă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si