Grupul Wagner, cunoscut ca și armata privată a lui Vladimir Putin, a început să recruteze deținuți și persoane trecute pe lista neagră pentru a-și consolida forțele.

Citeste si: Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a ordonat trupelor rusești să „intensifice acțiunile” în Ucraina

Din informațiile oferite de autoritățile britanice, grupul Wagner ar fi jucat un rol important în bătăliile recente pentru capturarea orașelor Popasna și Lisischansk.

Citeste si: Decizie șocantă a lui Volodimir Zelenski: Șeful SBU şi procurorul general al Ucrainei, demiși

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rusia se pregătește pentru o nouă etapă și urmează să se regrupeze în vederea unei ofensive în direcția Sloviansk.

Decizie șocantă a lui Volodimir Zelenski: Șeful SBU şi procurorul general al Ucrainei, demiși

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a surprins pe toată lumea cu o decizie șocantă. Acesta i-a înlăturat din funcţie pe şeful Serviciului de Securitate (SBU), Ivan Bakanov, şi pe procurorul general Irina Venediktova, potrivit Ukrinform.

Citeste si: Volodimir Zelenski, nou discurs despre gazele din Rusia: ”Rusia nu a jucat niciodată după reguli în sectorul energetic”

Bakanov a fost demis în conformitate cu “articolul 47 al Statutului Disciplinar al Forţelor Armate ale Ucrainei”, care face referire la “neexecutarea (executarea necorespunzătoare) a sarcinilor de serviciu, care duce la victime umane sau la alte consecinţe grave sau la ameninţarea unor astfel de consecinţe”.

Citeste si: Zelenski a anunțat că Ucraina este membru al unui program special al NATO. Armata rusă, nevoită să-și regândească strategia

Potrivit Reuters, Ivan Bakanov, era prieten din copilărie cu președintele ucrainean. Acesta conducea SBU încă din august 2019. 

Citeste si:  Soldații ruși au furat softurile centralei de la Cernobîl: „Susțineau că aici ne pregăteam pentru crearea armamentului nuclear”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si