Dacă până acum fanii „Gulperi” au așteptat, de la un episod la altul, să afle când se va termina calvarul mamei care încearcă disperată să își țină copiii aproape și să își trăiască viață liniștită alături de familia ei, iată că în această seară, totul se clarifică.

Gulperi, final de poveste

Frumoasa și curajoasa Gulperi, care nu s-a dat în lături niciodată în lupta ei continuă de a-și păstra copiii aproape, reușește să strângă „rândurile”.

Fiul cel mare, Hasan, ajunge într-o situație critică, iar, la scurt timp, micuțul Can este de negăsit. Mezinul familiei ajunge un „copil al străzii”. Toate acestea o pun la pământ pe Gulperi. În ciuda dificultăților, mama Gulperi luptă fără oprire pentru a-și salva familia din încercările dure ale destinului.

Gulperi, final de poveste

Gulperi, final de poveste

Cum viața nu i-a fost deloc ușoară, Gulperi nu mai suportă o suferință în plus și, din dorința de a-și proteja permanent copiii, ia o decizie radicală. Nu doar Kadir este șocat de hotărârea soției sale, dar și copiii reacționează vehement. Gulperi, însă, este fermă în decizia ei.

Gulperi, final de poveste

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu toate că Eyup, fostul soț, ispășește condamnarea pe viață, iar familia acestuia da semne că nu se va mai amestecă în viața fostei nurori, Gulperi părăsește, definitiv, orașul.

Gulperi, final de poveste

Ce se întâmplă, însă, când copiii își unesc forțele și fac totul pentru că mama lor să fie fericită?

Citeste si: Brăila: 19 poliţişti, condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Gulperi, final de poveste

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un episod impresionant, ultimul, din serialul „Gulperi”, pentru a află deznodământul unei familii care a luptat pentru a înfrunta destinul.

Citeste si: VIDEO| Moartea Cristinei Țopescu. Când vor fi gata analizele toxicologice și când va fi incinerată

Gulperi, final de poveste

Mâine, de la ora 20:00, veți putea urmări un nou episod, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea: "orice cuplu care vrea să aibă copii, trebuie să îndeplinească 4 criterii"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si