Plajele, pline de gunoaie

Revoltătoarea scenă e filmată pe plaja din Năvodari- unde a fost în această vară un beach-bar. În urma lui a rămas stuful mini terasei, iar angajații s-au gândit să scape de el cu... foc... fără să mai țină cont că sunt turiști pe plajă și mai ales că e interzis, amenzile fiind de până la 20 de mii de lei.

Citeste si: VIDEO Invazie de meduze pe plaja din Mamaia. Nimeni nu a luat încă măsuri

Discuție reporter- angajați beach-bar

„- Știți cât durează? 3 minute. Pac.

- Știu, dar legal nu aveți voie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

- Știu. Ne oprim, dar nu știu unde vom duce sacii ăștia!”

Dar nu s-au oprit. După ce echipa Știrile Kanal D a plecat, au trecut iar la treabă.. Iar turiștii au fost nevoiți să se relaxeze dacă pot... înecați în fum...

Ne mutăm pe plajele din Constanța, unde e plin de gunoaie peste tot. Sticle, resturi de mâncare, PET-uri, tot felul de ambalaje... nimeni nu s-a obosit să le strângă.

Citeste si: De ce facilități vor beneficia turiștii pe plajele lărgite din Mamaia

Administrator acestei plaje și-a strâns șezlongurile, însă un singur lucru a uitat să facă, și anume: să golească deșeurile din pubele. Așa se face că tot gunoiul s-a răsfirat pe întreaga plajă.

De vină sunt și unii turiști, care confundă plajele cu tomberoanele de gunoi

De vină ar fi și unii turiști, care fără pic de bun simț au confundat plaja cu un uriaș tomberon.

Dar nu e mai curat nici în restul stațiunilor. Iată cum arată plaja din Eforie Nord, unde acest sezon a bifat record de lume... Umbrelele zac azvârlite de-a valma, la fel și gunoaiele ce sufocă nisipul... Iar activiștii de mediu spun că voluntarii au strâns alte tone de deșeuri vara asta.

Citeste si: Masacru delfinilor, în Insulele Feroe! Peste 1.400 de mamifere marine au fost ucise într-o singură zi VIDEO

Administratorii plajelor riscă sancțiuni aspre

La 1 Octombrie, toate plajele de pe litoral vor fi preluate de Apele Române. Toți administratorii au obligația de a preda sectorul de nisip așa cum l-au primit: curat. În caz contrar, pot fi aspru sancționați.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si