Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Guru din Hunedoara, arestat pentru șantaj și viol

Un bărbat care s-a autointitulat ani la rândul lider spiritual pentru mai mulți tineri, unii minori, dintr-o comunitate închisă din Hunedoara a fost reținut aseară pentru viol și șantaj. Fostele sale adepte au rupt tăcerea: ani la rândul, ar fi fost abuzate de Adi de la Brad - cel care pretindea, senin, că spală creierele celor prea slabi să gândească de unii singuri.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gurul „Copiilor Soarelui”, pe nume Ardelean Farcaş, un fost miner care a pus bazele unei comunităţi izolate din zona Bradului, a fost arestat preventiv după ce fostele sale adepte l-au acuzat de abuzuri.

Bărbatul este anchetat pentru mai multe infracțiuni

După apariţia în spaţiul public a unor informaţii privind comiterea unor infracţiuni contra libertatii persoanei şi infracţiunii contra integrităţii sexuale, poliţiştii au făcut percheziţii la Asociaţia Culturală ”Copiii Soarelui”. 

Bărbatul în vârstă de 59 de ani din Dumbrava de Sus, judeţul Hunedoara, se folosea de numele unei asociaţii de cultură pentru a aduna mai multe persoane în jurul său. Este cercetat de anchetatori după ce ar fi întreţinut relaţii intime cu femeile din comunitatea respectivă. 

Citeste si: Marea Britanie: Alte 20 de cazuri de hepatită de origine necunoscută la copii

Copiii din aceeaşi comunitate nu aveau voie să meargă la şcoală, iar familiile acestora nu aveau voie să îi înscrie la instituţiile de învăţământ. Prin intermediul asociaţiei le spunea persoanelor din comunitatea respectivă că în acest fel slujesc emanciparea spirituală.

A fost arestat preventiv

Adepții săi au fost tot timpul tineri sub 30 de ani- unii ajunși la centrul din Dumbrava Roșie în urma unor decepții în familie, alții- erau deja victimele unor traume. Aici învățau, chipurile, să se vindece prin meditația Vipașana, aflau ce înseamnă karma și cum să-și protejeze echilibrul energetic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Bone Ferenc le-a mărturisit anchetatorilor de ce și-a ucis cu sânge rece iubita. Motivul este halucinant

Bărbatul este anchetat pentru șantaj, viol, împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Poliţiştii au pus în executare 14 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Brad şi în localităţi învecinate, fiind ridicate mai multe materiale de probă.

Citeste si: Zelenski, anunț despre o discuție cu Putin. "Ne vrem vieţile înapoi"

Joi, Judecătoria Brad a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului. 

Citeste si: Un român a făcut "şcoala de şoferi" online, în Polonia. Cât a plătit pentru un permis de conducere fals

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI