Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cum se prepară Raclette, ne explică Aurelian Marie

„Am ajuns într-un adevărat rai al brânzeturilor, iar ceea ce vedeți acum în mâna mea este una dintre cele mai apetisante gustări pe care le-am văzut, le-am mirosit și le am gustat vreodată. Ce avem aici ne spune chiar acum Aurelian, venit chiar din Franța.

Spune-mi ce mi-ai pregătit aici?”

Aurelian Marie, antreprenor: „Aici avem raclette, care este o specialitate din Franța și din Elveția. O pregătim cu rețeta tradițională, adică cu cartofi, cu mezeluri, cu castraveți cornichon. Avem un aparat special care se încălzește și se topește. Brânza este topită, putem răzui pe cartofi.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D:   „Ia să vedem acum este topită suficient.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aurelian Marie, antreprenor: „Putem face o porție.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D:  „Hai să vedem. Doamne cum miroase! Mi-ai povestit că este o gustare care se mănâncă mai mult toamna sau iarna.”

Aurelian Marie, antreprenor: „A fost creată în Munții Alpi și acolo este foarte frig. Se mănâncă mai mult toamna și iarna.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si