VIDEO - Gustare cu brânză Raclette. Cum se prepară Raclette, ne explică Aurelian Marie
Delicatesele franțuzești câștigă teren în România. De departe, la mare căutare se află brânza raclette din Munții Alpi, topită chiar sub ochii clientului.
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
„Am ajuns într-un adevărat rai al brânzeturilor, iar ceea ce vedeți acum în mâna mea este una dintre cele mai apetisante gustări pe care le-am văzut, le-am mirosit și le am gustat vreodată. Ce avem aici ne spune chiar acum Aurelian, venit chiar din Franța.
Aurelian Marie, antreprenor: „Aici avem raclette, care este o specialitate din Franța și din Elveția. O pregătim cu rețeta tradițională, adică cu cartofi, cu mezeluri, cu castraveți cornichon. Avem un aparat special care se încălzește și se topește. Brânza este topită, putem răzui pe cartofi.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ia să vedem acum este topită suficient.”
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Aurelian Marie, antreprenor: „Putem face o porție.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Hai să vedem. Doamne cum miroase! Mi-ai povestit că este o gustare care se mănâncă mai mult toamna sau iarna.”
Aurelian Marie, antreprenor: „A fost creată în Munții Alpi și acolo este foarte frig. Se mănâncă mai mult toamna și iarna.”