Inca de la tragerea la sorti, partida de tenis femin din cadrul FED CUP Romania – Belgia a suscitat un foarte mare interes. Chiar si dupa accidentarea lui Halep, iubitorii tenisului de calitate, dar si mondenii de ocazie care nu rateaza nici in ruptul capului astfel de iesiri cu public, si-au manifestat dorinta de a nu lipsi de la meciurile programate weekendul viitor la Sala Polivalenta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Partida a suscitat un interes crescut si in randul guvernantilor care au facut demersurile necesare pentru a beneficia de cel mai bune bilete, pentru ei, dar si pentru membrii si apropiatii familiilor lor. Intre timp insa celebra OUG 13 si protestele masive de la Piata Victoriei si din toata tara le-au dat planurile peste cap celor care conduc Romania, astfel ca organizatorii si Federatia Romana de Tenis se confrunta cu o situatie inedita. 

In frunte cu seful de cabinet Grindeanu, guvernantii au refuzat ridicarea biletelor pentru a nu risca sa transforme un spectacol sportiv intr-o manifestatie spontana de protesc impotriva lor.

Mai pe romaneste, reprezentantii puterii au considerat ca nu e oportun sa inflameze spiritele, iar organizatorii vor oferi cel mai probabil aceste tichete altor amatori de tenis pe niste criterii numai de iei stiute. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si