Close sidebar
Close sidebar

Guvernul a aprobat exproprierile pentru Magistrala 6 de metrou 1 Mai - Otopeni

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor care se afla pe traseul Magistralei 6 de metrou 1 Mai – Otopeni, etapa necesara pentru inceperea lucrarilor de realizare a obiectivului, sumele individuale estimate aferente despagubirilor fiind in cuantum de 62,8 milioane lei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imobilele, prorietate privata, supuse exproprierii se afla in Sectorul 1 si in orasul Otopeni, informeaza Executivul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit sursei citate, sumele individuale estimate de catre expropriator, aferente despagubirilor, sunt in cuantum de 62,8 milioane lei si reprezinta despagubirile pentru un numar de 42 de imobile cu o suprafata de expropriat de 39.160 mp. Fondurile sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Sumele individuale destinate despagubirilor au fost estimate de catre expropriator, pe baza unui Raport de evaluare realizat de un expert evaluator autorizat ANEVAR.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI