Close sidebar
Close sidebar

Guvernul anunta noi mariri de salarii pentru bugetari! EI sunt salariatii care vor lua cu 20% mai mult! Afla daca te numeri printre ei

Se anunta noi mariri de salarii pentru unele categorii de functionari publici.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bugetarii care lucreaza în localitatile din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii primesc un spor de 20% din salariul de baza.  In acelasi timp, salariile functionarilor publici care implementeaza proiecte cu fonduri europene se vor majora.

Este vorba despre un proiect de lege al PSD prin care se modifica legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Proiectul prevede ca functionarii publici care au locul de munca în localitatile din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii sa primeasca un spor de izolare de pana la 20% din valoarea salariului de baza.

In proiect mai este prevazut si faptul ca salariile administratorilor publici care implementeaza proiecte cu fonduri europene sa fie majorate cu pana la 25%.

Initiatorii propiectului de lege sustin ca este nevoie de sporul de izolare si de majorarile salariale deoarece exista riscul ca primariile din aceste localitati sa functioneze fara personal calificat. In momentul de fata exista un deficit de personal.

Initiativa legislativa se afla in dezbatearea Senatului,iar daca va fi adoptata va ajuge în Camera Deputatilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI