"Astazi vom adopta masuri pentru mentinerea veniturilor angajatilor din IT. De asemenea, in cercetare-dezvoltare si pentru persoanele cu dizabilitati si sezonieri", a precizat premierul.

In urma cu zece zile, Mihai Tudose declara, la Parlament, ca urma sa aiba o discutie cu conducerea Camerei Deputatilor in privinta calendarului de adoptare a OUG de modificare a Codului Fiscal, iar daca nu se fac corectiile in Parlament, Guvernul va adopta o noua ordonanta de urgenta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Intrebat de jurnalisti in legatura cu faptul ca OUG privind Codul Fiscal a suferit modificari la Senat, dar este blocata la Camera Deputatilor, si, daca nu trece de Parlament rapid, la 1 ianuarie va intra in vigoare forma adoptata de Guvern, premierul Mihai Tudose a declarat: "Dupa ce se termina ziua de astazi, o sa am o discutie cu domnul viceprim-ministru, cu conducerea Camerei, sa vedem daca programul din Camera se suprapune cu intentiile guvernamentale".



In ceea ce priveste impozitele pentru angajatii din IT, seful Executivului a replicat: "Nu, nu intra asa. Se reglementeaza prin amendamentele din plen. Daca nu vor ajunge sa fie discutate in plen, venim cu alta ordonanta care sa reglementeze acest lucru".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si