Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Guvernul taie din cheltuieli

Guvernul pregătește tăierea masivă a cheltuielilor. Printre altele, Executivul vrea să reducă numărul secretarilor de stat, să desființeze unele instituții și să-i lase fără vouchere de vacanță pe bugetarii cu salarii mari.

Redactia Stirile Kanal D,

Guvernul taie din cheltuieli [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, are toate detaliile.

Noile măsuri luate de Guvern

„Guvernul condus de Marcel Ciolacu vrea să reformeze întreg aparatul de stat. În primul rând se va reduce cu cel puțin 20 la sută numărul secretarilor de stat, dar și al sub secretarilor de stat dar și numărul de funcții de conducere. Voucherele de vacanță vor fi acordate celor care lucrează în sistemul public, dar care nu au un venit mai mare de zece mii de lei, atenție, vorbim despre suma brută. Totodată, unele instituții vor fi comasate sau după caz desființate, aici vorbim despre instituții care se află în subordinea Guvernului sau a Parlamentului, dar vorbim și despre o limită lunară care va fi impusă în ceea ce privește cheltuielile cu personalul.

Se va reduce la jumătate și numărul de consilieri ai directorilor, însă venim cu vești și în ceea ce privește investițiile, pentru că, din păcate, timp de un an se vor opri investițiile privind locurile de joacă, sălile de sport sau bazinele de înot”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI