Site-ul agenției naționale de știri TASS a fost atacat de hackeri, iar jurnaliștii au recunoscut că mint și postează la ordinele lui Putin.

Știri publicate la ordinul lui Putin

”Vă cerem să opriți această nebunie, nu vă trimiteți fiii și soții la moarte sigură. Putin ne forțează să mințim și ne punem pe toți în pericol...Nu este războiul nostru, haideți să-l oprim”, este mesajul postat de hackeri pe site agenției.

Citeste si: Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul șefului său, un oligarh rus: „Șeful meu este un criminal!”

Între timp mesajul a fost șters și apare pe pagină următorul text: ”Ne cerem scuze, pagina căutată nu este accesibilă. Vă rugăm să încercați mai târziu”.

Site-ul agenției de știri și-a revenit.

Grupul de hackeri Anonymus a declarat război cibernetic Rusiei

Grupul de hackeri Anonymus a declarat război cibernetic Rusiei, după atacurile din Ucraina.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ucraina este o țară democratică invadată de o dictatură fascistă, bătălia nu este NATO vs Rusia, bătălia este democrație vs fascism”, au scris membrii grupului pe Twitter.

Citeste si: Atac cu bombe termobarice în Ucraina: Explozie puternic la un depozit de petrol din regiunea Sumy, anunţă primarul oraşului

Grupul de hackeri a transmis că este responsabil de atacul cibernetic asupra televiziunii ruse.

Guvernul Ucrainei cere ajutor hackerilor

Guvernul Ucrainei a solicitat hackerilor ajutor pentru protejarea infrastructurii critice și pentru a efectua misiuni de spionaj cibernetic împotriva trupelor rusești, potrivit a două persoane implicate în proiect, citate de Reuters.

Citeste si: Soldații lui Putin mărturisesc că au fost trimiși ilegal în Ucraina și cer să se întoarcă acasă: ,,Mamă, ia-mă de aici! Omorâm oameni nevinovați!”

"Comunitatea cibernetică ucraineană! Este timpul să vă implicați în apărarea cibernetică a țării noastre", scria în postare, cerând hackerilor și experților în securitate cibernetică să trimită o cerere prin Google docs, enumerând specialitățile lor, cum ar fi dezvoltarea de malware, și referințele profesionale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si