Close sidebar
Close sidebar

Hagi și Gică Popescu au făcut Revelionul cu Adriean Videanu și cu tatăl lui Syda Ionescu FOTO

Gică Hagi și Gică Popescu s-au relaxat împreună cu familiile la hotelul lui George Copos din Poiana Brașov, unde au avut o companie selectă.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Gică Hagi și Gică Popescu s-au relaxat împreună cu familiile la hotelul lui George Copos din Poiana Brașov, unde au avut o companie selectă. Patronul și managerul de la Viitorul Constanța au dansat cu soțiile la trecerea dintre ani, cei doi fiind căsătoriți cu surorile Vlahbei, Marilena și Luminița, dar pe ring au fost ”însoțiți” și de alte celebrități!

Citeste si: Bogdan Vlădău, Ioana Filimon și Mihai Onicaș se alătură concurenților ”Survivor România”!

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse de precipitații în anumite zone din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar lângă Hagi dansa fostul primar al Capitalei și ministru al economiei, Adriean Videanu, flancat și el de părinții lui Bogdan ”Syda” Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu! Atmosfera la evenimentul de fițe a fost asigurată toată noaptea de formația lui Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI