Fabrica de la Titu, care are in prezent 453 de angajati, a fost infiintata in 2001 de catre un finantator italian cu peste 40 de ani experienta in domeniul tricotajelor. A functionat pentru un timp la Bucuresti, insa a fost mutata apoi in apropiere de Capitala, unde antreprenorii au gasit „dorinta de munca”.

“In afara Bucurestiului am gasit si dorinta de munca, dar si personal calificat. Este mai mult decat pasiune pentru antreprenorul italian care a reusit sa implementeze mentalitatea unei productii de calitate catre intregul personal.

Fabrica asta reprezinta un premiu pentru tot ce inseamna munca de o viata. “In afara Bucurestiului am gasit si dorinta de munca, dar si personal calificat. Este mai mult decat pasiune pentru antreprenorul italian care a reusit sa implementeze mentalitatea unei productii de calitate catre intregul personal. Fabrica asta reprezinta un premiu pentru tot ce inseamna munca de o viata”, spune Dragos Tudoroiu, managerul Paola Confectii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa foto: adevarul.ro

Managerul fabricii subliniaza faptul ca marile branduri platesc pentru articolele vestimentare realizate aici si ca fabrica din Dambovita nu este una ieftina. Totodata, acesta a precizat ca au are nevoie in permanenta de personal calificat, de ingineri sau programatori, dar ca, din pacate, tinerii nu isi mai doresc o cariera in acest domeniu.

Cititi mai mult pe adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si