Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cei sase barbati cu varste cuprinse intre 26 si 45 de ani, toti din judetul Covasna, ar fi consumat si vandut droguri de risc si mare risc in perioada septembrie- noiembrie.

in urma perchezitiilor facute de politisti, au fost ridicate un comprimat de culoare albastra, doua laptopuri, trei telefoane mobile si o tableta.

De asemenea, cu ajutorul cainelui politist Jef de la Centrul Chinologic Sibiu, specializat in depistarea substantelor stupefiante, politistii au descoperit un borcan de sticla ascuns in fanta unui peretele de la locuinta unuia dintre cei sase barbati,

ce continea 424 de grame de substante vegetale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cinci persoane au fost duse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Covasna, pentru audieri. Doua dintre acestea au fost retinute pentru 24 de ore, iar pentru trei persoane a fost dispusa masura controlului judiciar, urmand ca in cursul zilei de vienri o alta persoana sa fie dusa la Tribunalul Covasna, cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate pentru oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu a drogurilor de risc si mare risc si detinere de droguri de risc si mare risc.

Cainele Jef este

de sapte ani in echipa de politie, fiind pregatit de la sase luni pentru detectarea stupefiantelor. De-a lungul timpului a gasit zeci de kilograme de droguri si este campion national la concursurile de dresaj pentru detectare de stupefiante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si