Mama bebelusului de 10 luni este o alta sora a miliardarului, e drept, vitrega, mai tanara cu 42 de ani decat parintele lor.

Intr-un interviu oferit recent Rolling Stone, Musk si-a descris tatal, Errol Musk, drept "o persoana teribila, despre care nimeni n-are nicio idee", povesteste Mirror.

"Mai mereu tatal meu avea in minte cate un plan rau. Orice infractiune la care te-ai putea gandi, poti fi sigur ca el a comis-o.

Fiecare lucru rau la care te poti gandi, el l-a facut. Este atat de teribil, incat nu o sa va vina sa credeti", declara Elon Musk. Chestionat de jurnalisti cu privire la declaratiile facute de fiul sau in interviul pentru Rolling Stone, Errol Musk a oferit un raspuns agresiv, sustinand ca fiul lui, in varsta de 46 de ani, are nevoie ”sa mai creasca". Musk senior a dezvaluit ca fiul lui nu este deloc fericit ca a devenit si tatal copilului modelului Jena Bezuidenhout, fiica fostei sale sotii, Heide, pe care o stia de la varsta de patru ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Referindu-se la nasterea neasteptata a fiului Elliot Rush Musk, Errol a spus ca il iubeste pe micut, desi nasterea lui nu era planuita.

"Am insistat ca el (copilul) sa fie supus la un test ADN pentru a ma asigura ca este al meu. I-am spus fiicei mele Ali despre copil deoarece credeam ca o sa ma sustina si o sa ma inteleaga, insa mi-a spus ca sunt nebun si bolnav psihic", a spus Errol.

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si