Incidentul a avut loc miercuri seara, în Satu Mare, când bărbatul de 38 de ani și-ar fi sunat soția pe apel video și ar fi pus-o să-i arate toată casa, dar și curtea, pentru a fi sigur că nu ascunde un potențial amant.

Și-a înjunghiat soțul din disperare

Ajuns acasă, bărbatul ar fi continuat scenele de gelozie. Femeia, într-un moment de disperare, nu a mai suportat crizele soțului, a luat un cuțit și l-a înjunghiat în spate, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Un tânăr de 18 ani este cercetat după ce a lovit o persoană în cap. Victima a murit la spital

Victima a reușit să sune la 112 pentru ajutor, explicându-le operatorilor că a fost înjunghiat de soția sa. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Citește și: Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

Aceeași sursă mai menționează că, între cei doi ar mai fi existat probleme, femeia fiind supusă de mai multe ori agresiunilor soțului. Cu toate acestea, nu a cerut niciodată ordin de protecție împotriva bărbatului.

Citește și: Un bărbat de 79 de ani a fost jefuit și ucis: “Nicio ființă umană nu merită asta”

Un polițist a fost atacat cu o furcă. Agresorul este un bărbat care se certa cu vecinii

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit un poliţist cu o furcă în umăr. Omul legii venise să aplaneze un conflict dintre agresor și vecinii săi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un bărbat din județul Dolj a fost arestat preventiv după ce  a lovit un polițist cu o furcă  în umărul drept, acesta din urmă fiind chemat pentru a aplana un conflict pe care agresorul îl avea cu vecinii.

Ce au anunțat oamenii legii

Inspectoratul de Poliţie Județean Dolj a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliţie Rurală Pieleşti s-au deplasat la locuința unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Murgaşi, în vederea aplanării conflictului pe care acesta îl avea cu vecinii.

Citește și:  Dosar penal pentru o tânără din Brăila. Polițiștii au găsit în geanta femeii un cuțit

Citește și:  Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Citeste si:  Daniela Crudu a plecat fără fiica ei din spital, la câteva zile după ce a născut! Cum a fost surprinsă- wowbiz.ro

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal, adresând injurii şi cuvinte jignitoare poliţiştilor, iar ulterior, folosindu-se de o furcă, l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în umărul drept. Poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacriomogen, bărbatul aruncând furca şi fugind prin grădina casei”,  se arată în comunicat.

Citește și:  VIDEO- Un celebru cântăreț se află din nou în atenția Poliției, după ce s-a filmat când trăgea cu pistolul

A doua zi, bărbatul a fost dus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore pentru ultraj. El a fost prezentat Judecătoriei Craiova care a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Citește și:  Boier Bibescu a ajuns pe patul de spital. Artistul se teme pentru viața lui: “Rugați-vă pentru mine. Un om așa nu o să mai găsiți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si