Clienții hotelului din Madagascar deținut de Radu Mazăre par să fie din ce în ce mai neumulțumiți de condițiile și tratamentul de care au parte acolo. Din comentariile postate pe site-urile specializate în turism, reiese că în ultimele zile, haosul a luat locul organizării de altădată de la hotelul lui Mazăre.

Astfel, clienții acuză că serviciile și organizarea lasă mult de dorit, în ciuda faptului că managerul hotelului (Roxana, iubita lui Radu Mazăre) este un om foarte prietenos și care încearcă să sară oricând în ajutor.

Ei spun că prețul la mâncare este prea mare și că porțiile dar și calitatea alimentelor nu sunt chiar de 4 stele. De asemenea, un turist s-a plâns că nu a putut folosi taxiul de la aeoroportul din San Diego și a trebuit să apeleze la un micorbuz pentru care a plătit 90 de euro. Clienții au mai criticat și faptul că pe plajă au găsit multe alge aduse de valuri și că angajații hotelului nu se prea grăbeau să le îndepărteze. În fine, un alt turist a remarcat faptul că în boxele de la bar era doar muzică mexicană, care nu prea se potrivea cu specificul locului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Radu Mazăre ar putea rămâne fără hotelul din Madagascar! Un fost partener de afaceri vrea afacerea

Au existat însă și lucruri pozitive, apreciate de clienți. Printre acestea: camerele extrem de spațioase și localizarea în apropierea plajei și a oceanului.

Radu Mazăre a fost adus în România cu două săptămâni în urmă, încătușat, pentru a ispăși o pedeapsă de 9 ani de închisoare într-un dosar de corupție.

Fostul primar al Constanței a fost extrădat după ce și-a petrecut o săptămână într-un penitenciar din Madagascar. El a plecat din România de câțiva ani și locuia la propriul hotel de pe malul oceanului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si